Annonse

Halverer prisen på sesongkort til supportere


Nestleder og talsmann i Tigerberget, Jorunn Stomnås | Foto: Roy Emanuelsen

Tigerberget supporterklubb ønsker flere medlemmer og Start ønsker flere publikummere på kamp. Denne kombinasjonen gjør at Start i en periode tilbyr sesongkort til halv pris for nye medlemmer av supporterklubben.

– Vi ønsker å bli større og å bli en enda bedre støttespiller enn vi har maktet de siste årene. Drømmen er å få et stort Tigerberg i gult og svart med masse trøkk, sier nestleder og talsmann i Tigerberget Jorunn Stomnås i en pressemelding.

En stor og samlende supportergruppering er en viktig bidragsyter for Start i kampen om poeng i følge, administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal.

– Sterk støtte fra supporterfeltet vil hjelpe oss å ta enda flere poeng på Sparebanken Sør Arena. Vi har mange gode minner fra en del år tilbake. Vi håper å gjenskape noe av det vi så under forrige jubileumssesong i 2005 (da Start tok sølv), sier Brandsdal i samme pressemelding.

Tilbudet gjelder bare for tribuneseksjonen til Tigerberget. Medlemskap i supporterklubben kommer i tillegg.

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar