Annonse

Hadde vært i 3. divisjon


Arkivfoto: Henrik Gimle

Brukeren @30_christian på Twitter har satt opp en oversikt over hvordan avdelingene hadde sett ut i 2. og 3. divisjon dersom fotballstyrets forslag til endringer hadde trått i kraft allerede fra årets sesong. Den viser at Fløy hadde vært i samme avdeling som Donn, altså i 3. divisjon.

Vindbjart hadde beholdt plassen på det tredje øverste nivået og ville sammen med Arendal vært de eneste to lagene fra Sørlandet i divisjonen.

For Fløy og Donn sin del kunne årets sesong ført til lengre reiser, blant annet til Odda, Fana, Os og Stord. I tillegg ville det vært ikke mindre enn tre andrelag i samme avdeling. Det kunne bydd på store utfordringer da flere av andrelagene har veldig variende lagoppstillinger basert på taktikken som det blir lagt opp til av apparatet rundt førstelaget.

Her kan du se hele oversikten.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer