Annonse

Hadde ikke sett for seg å rykke opp sånn


Foto: Glenn Faannessen

Da Simon Larsen våknet i dag og tenkte på hvordan det ville se ut å rykke opp, var det å tape mot Elverum og få hjelp av Kongsvinger ikke noe han tenkte på.

– Følelsen er ikke sånn den burde ha vært. Vi var veldig på og ville veldig gjerne gjøre en god kamp for supporterne våre, sier kapteinen til KRS247.

Han tror Sandnes Ulf hadde tilsvarende følelse i dag.

– Det er en tett og jevn liga og Sandnes Ulf hadde samme trøkk på seg som vi hadde. Det var kanskje litt som oss og at de spilte med høye skuldre, sier Larsen som tror de bare må få denne kampen ut av minnet så fort som mulig.

– I dag skal vi feire at vi har rykket opp og være stolte over prestasjonen i år. Det blir nok ikke vanskelig å glemme denne kampen, sier Simon Larsen som tror stemningen i laget vil bli bedre og bedre etter hvert som det går opp for flere at de har rykket opp til Eliteserien 2018.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer