Annonse

– Greit med ett poeng i dag


Foto: Glenn Faannessen

Nok en gang ble Benjamin Boujar kastet innpå fordi førstekeeper måtte ut med skade, men i motsetning til Vålerenga-kampen, skjedde keeperbyttet snaue ti minutter etter pause. Denne gangen tok det 15 minutter før han måtte hente en ball ut av nettet bak seg.

– Det er en heading tror jeg også redder jeg, så skal jeg hente returen og så skal jeg liksom bare «safe» den ned mot bakken, men så glir ballen litt på underlaget der og så går den i føttene på Ohi og mellom føttene mine og forbi Simon der. Et blytungt mål igjen der å få den med en gang, så det gir jo ikke selvtillit så mye den der. Men det er jo sånn med keepere at hvis du gjør noe dårlig, så er det ikke vits å tenke på det, det er bare å komme seg videre. Så får vi hente tre poeng på søndag, greit å få med ett poeng her også, forteller Boujar til KRS247.

Hør hele intervjuet og flere intervjuer fra kampen her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer