KRS247.no

Henter værvarsel...

– Godt med en opptur

Sandefjord hadde i likhet med Start en ganske lang rekke med dårlige resultater foran dagens kamp og for Lars Bohinen var et på høy tid at de endelig fikk sanket tre poeng.

– Det er jo ikke sikkert at de redder oss, men for meg er det viktig at guttene får en suksessopplevelse etter alt det harde arbeidet vi har lagt ned, sier Sandefjords trener til KRS247 etter kampen som til slutt endte 4-1.

– Resultatet lyver litt for Start ble veldig offensive og satset alt på å redde ett poeng. Det blir de straffet for, men det var ikke en 4-1-kamp, sier Bohinen som synes helt klart de lyktes med ganske mye i dag mot Start.

– Først og fremst så får vi til vårt eget spill, og kombinasjonene våre. Vi truer flere rom samtidig, er presise og har færre balltap enn vi pleier å ha. Det er fortsatt litt rusk, men det er til å leve med, sier en tydelig fornøyd Lars Bohinen som helt klart kommer til å følge nøye med på tabellen i helgen.

– Vi har to knalltøffe kamper foran oss mot Odd og Strømsgodset som er veldige gode formlag. Så det at vi kan komme oss fra de kampene med tre poeng blir tøft, men vi er nødt til å gå for det og ta tak i det håpet vi har i hengende snøre, sier han.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/228864610″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]