Annonse

Godt fornøyd med redningene


Foto: Tor Erik Schrøder. www.kengurufoto.com

Håkon Opdal bør få en tier på børsen, mener bortelagets trener Steinar Nilsen. Hovedpersonen selv er også fornøyd med sin innsats kampen mot Tromsø.

– Jeg er veldig fornøyd med tre av redningene mine. Ikke alltid du får sjansen til sånne i hver kamp, sier Opdal til KRS247. Han fikk fornyet tillit i Start-buret etter at Ingvar Jónsson stod i mål i forrige kamp på Lerkendal.

– Jeg klare heldigvis å stoppe Tromsø litt, men vi gir dem litt for mye rom å spille på. Vi klarer ikke ta vare på ballen og sette trykk på Tromsø etter 2-1, er Håkon Opdals tanker om kampen mot Tromsø, som ikke akkurat var finspilt. Men han er veldig glad for at det ble tre poeng mot et lag de bør slå.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer