Annonse

Godt fornøyd etter poeng mot topplag


Morten Halvorsen. | Foto: Glenn Th. Faannessen

Fløy tok med seg et poeng fra Jessheim og bortekampen mot topplaget Ull/Kisa. Det er assistenttrener Morten Halvorsen godt fornøyd med.

– Det er ikke mange som kommer fra Jessheim med poeng i år. Dette var veldig gledelig, og når man nokså fortjent får en utligning helt på slutten så er det veldig gøy, forteller Halvorsen.

Han mener målet mot slutten og poenget har mye å si for klubben videre i sesongen.

– Det gode resultatet er først og fremst en konsekvens av god struktur og organisering i eget lag. Det var viktig for oss å kunne slå tilbake, etter å ha sluppet inn sene mål i det siste. Nå fikk vi slått fra oss mot et topplag og det tar vi med oss inn mot høstsesongen.

Hør hele intervjuet her, hvor Halvorsen forteller om toppkampen i avdelingen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer