Annonse

God søknad for forlenget kontrakt


Foto: Glenn Faannessen

Tommy Høiland var definitivt dagens mann på Aker Stadion med tre mål mot Start. Det kan komme godt med når det er tid for å diskutere ny kontrakt med Molde.

Høiland, som har spilt for både Sandnes Ulf, Bryne og Viking de siste årene, har en kontrakt som går ut ved slutten av sesongen og han håper supporterne vil sette pris på at han vil bli værende i klubben.

– Det viktigste for oss i dag var de tre poengene, at vi klarte å reise oss etter tapet mot Viking, sier Tommy Høiland til KRS247. Han tror at Start fortsatt har en fremtid på øverste nivå.

– De hadde ikke en god dag i dag, og heller ikke i cupen, men jeg tror dette laget kan bite godt fra seg, det er mange som sliter litt. Men jeg tror de kan klatre på tabellen, sier Høiland.




Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer