Annonse

– God reklame for Tippeligaen


Foto: Lars Gunnar Bergstad

Matthias Vilhjalmsson sparer ikke på superlativene etter dagens kamp. Han håper på flere slike oppgjør i fremtiden.

– Det var veldig gøy å spille i dag, veldig offensivt og en god prestasjon av oss. En veldig god reklame for Tippeligaen, sier Vilhjalmsson til KRS247.

Han synes prestasjonen til sine lagkamerater var veldig god unntatt ti minutter av 1. omgang, og han synes det er utrolig sterkt å komme tilbake for å få ett poeng i Skien.

– Nå må vi bare vise at vi er like gode på hjemmebane som vi er på bortebane, sier han og det er en gyllen sjanse Start har nå med to hjemmekamper på rad i de neste serierundene.

(Artikkelen fortsetter etter Twitter-meldingen)

Gudmundur Kristjansson debuterte som kaptein i dag og han får gode skussmål av sin landsmann.

– Jeg synes «Gummi» var fantastisk i dag. Han begynner virkelig å komme i gang og bidro også offensivt i dag. Jeg tror han må tørre å kunne slippe seg mer løs, sier «Matti» og tror den nye kapteinen kan klare seg enda bedre i kommende kamper.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer