Annonse

– Glem treningskampen


Fotograf: Tor Erik Schrøder - www.kengururfoto.com

IK Start knuste Bodø/Glimt i en treningskamp på Sparebanken Sør Arena før seriestart. Hjemmelaget vant til slutt 6-0 mot et sjanseløst lag fra Nordland. Den kampen er bare å glemme mener Espen Hoff. 

– Den kampen betyr ingenting nå. Treningskampene lever sitt eget liv, og nå er det tre poeng som gjelder, sier veteranen.

I starten av sesongen slapp klubben inn lite mål, mens i de to siste kampene i serie og cup er det blitt fire baklengsmål i hver kamp.

– Vi er nødt til å samle oss defensivt for å vinne fotballkamper. Vi må få opp intensiteten og være tette i presset, mener Hoff.

Bodø/Glimt på sin side har vært lekk som en sil og sluppet inn 21 mål på 7 kamper.

Om IK Start klarer å snu den negative trenden kan du høre på Radio Sør fra klokken 17.00 i kveld. Kampstart er klokken 18.00
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer