Annonse

Gleder seg veldig til hjemmekamp igjen


Foto: Alf Otto Fagermo

Det er fire år siden han kunne gå ut foran egne fans i gult og svart. Det gir hele kampen mot Haugesund en ekstra dimensjon, mener Mads Stokkelien.

– Det var gøy å spille mot Strømsgodset sist, men det er noe ekstra spesielt å ta på seg trøya og springe ut foran sine egne på hjemmebane. Jeg gleder meg noe voldsomt, sier Stokkelien til KRS247.

Han har troa på at det blir flere muligheter for Start denne gangen og de går selvfølgelig for seier, noe han nesten kan garantere bare han får litt hjelp.

– Jeg er best når jeg blir servert innlegg og mange baller i boks. Det er der jeg har min styrke og det vet kantene og de bak meg at mater de meg nok baller, så blir det mål. Jeg har nok blitt bedre mellom boksene også sånn at jeg kan bidra litt der, men jeg trives best foran mål, sier Mads Stokkelien som er glad for å være hjemme.

– Det er kjekt å være tilbake. Jeg har hatt det fint i USA, men det er ikke det samme som Sørlandet. Det er noe helt spesielt. Det føles veldig godt selv om jeg savner livet i New York, sier han.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer