KRS247.no

Henter værvarsel...

Gleder seg veldig til hjemmekamp igjen

Det er fire år siden han kunne gå ut foran egne fans i gult og svart. Det gir hele kampen mot Haugesund en ekstra dimensjon, mener Mads Stokkelien.

– Det var gøy å spille mot Strømsgodset sist, men det er noe ekstra spesielt å ta på seg trøya og springe ut foran sine egne på hjemmebane. Jeg gleder meg noe voldsomt, sier Stokkelien til KRS247.

Han har troa på at det blir flere muligheter for Start denne gangen og de går selvfølgelig for seier, noe han nesten kan garantere bare han får litt hjelp.

– Jeg er best når jeg blir servert innlegg og mange baller i boks. Det er der jeg har min styrke og det vet kantene og de bak meg at mater de meg nok baller, så blir det mål. Jeg har nok blitt bedre mellom boksene også sånn at jeg kan bidra litt der, men jeg trives best foran mål, sier Mads Stokkelien som er glad for å være hjemme.

– Det er kjekt å være tilbake. Jeg har hatt det fint i USA, men det er ikke det samme som Sørlandet. Det er noe helt spesielt. Det føles veldig godt selv om jeg savner livet i New York, sier han.