Annonse

Gleder seg til toppkampen


Starts administrerende direktør, Even Øgrey Brandsdal. | Foto: Pål Lomeland

Det er tre år siden sist det ble spilt en 16. mai-kamp på Sparebanken Sør Arena. Når det endelig blir spilt en slik kamp, og det mot topplaget Sandnes Ulf, håper administrerende direktør Even Øgrey Brandsdal at det blir stor stemning på stadion.

– Det er opp til oss nå å mobilisere, sier Brandsdal til KRS247.

Det er ingen hemmelighet at Start har et stående ønske hvert år om å få arrangere 16. mai-kamp, og nå som man får muligheten håper direktøren at både publikum og laget viser seg fra sin beste side.

– Det blir mye liv utenfor. Det blir grillings, russen kommer og det kommer til å bli stor stemning for oss alle. Og så er det jo det vi ønsker mest, at det skal krydre dagen her med godt spill på banen. Vi er veldig sugne på å vise oss frem, sier direktøren.

Han synes laget fremstår adskillig mer solid nå enn tidligere. Selv når laget kom under mot Florø, så ble ikke Brandsdal foruroliget.

– Da vi fikk et mål i mot, så kjenner du at det ikke spiller noen rolle. Vi vinner allikevel. Det er dette som har vært motsatt av det vi hadde de foregående årene. Nå er det helt annerledes. Det er et vinnerlag som har stor tro på egne ferdigheter.

Hør intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer