KRS247.no

Henter værvarsel...

Gleder seg til nyåpning

Vigør har i halvannet år spilt sine hjemmekamper på Hommeren kunstgress mens Brun Arena har vært gjennom en omfattende renovering. I kveld er det klart for den aller siste kampen i Torridal.

– Det hadde vært veldig fint å avslutte med en seier, sier Vigør-trener Leif Otto Paulsen til KRS247 og tror de skal klare å matche Bryne 2 til tross for at de stiller med åtte førstelagsspillere til kampen.

Vigør har slitt i sesongstarten og har bare fått to seire og to uavgjort på de åtte første kampene i 3. divisjon avdeling 5. Det betyr en foreløpig 10. plass på tabellen med 8 poeng.

– Vi har hatt endel spillere ute med skade og sykdom som har ført til mange utskiftinger i lagoppstillingen, nå begynner vi å få flere folk tilbake, sier Paulsen.

På mandag vil Vigør trene igjen på Brun Arena for første gang etter at et nytt kunstgress har blitt lagt. Når Randesund kommer på besøk til den første hjemmekampen den 11. juni satser Vigør også på at klubbhuset og Hellemyrhallen er klar til åpning.

– Det gleder vi oss ekstremt til, vi har savnet den hjemmebanefølelsen, sier Paulsen og tror det blir lettere for folk å komme på kampene også når de er tilbake på Hellemyr.

Kampen mot Bryne 2 spilles i kveld klokken 19:00 og for siste gang spiller Vigør på Hommeren kunstgress.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/208434913″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]