KRS247.no

Henter værvarsel...

Gleder seg til å spille fotball igjen

Starts nye nummer 5 har ikke spilt førstelagsfotball siden han forlot La Liga-klubben Granada 21. januar 2016. Nå er han lyst på mulighetene sine i gult og svart.

– Fotballen har alltid betydd mest for meg. Det er selvfølgelig ikke lett å være langt borte fra venner og familie, men for meg handler det om fotball og å ta mulighetene jeg har fått. Jeg synes det er fantastisk og jeg har bare lyst til å spille, sier Nigel Reo-Coker til KRS247.

Men det er ikke familiære grunner til at han har signert en kontrakt som bare varer ut 2017.

– Nei, det er ikke det. Men det har skjedd mye hos meg de siste ukene. Jeg var i Granada hos Tony Adams for ikke så veldig lenge siden, og det gikk bra, men så gikk det ikke lenger av grunner jeg ikke har kontroll over. Jeg kunne selvfølgelig valgt å bli hjemme med familien min og ventet til juli, men dette var en mulighet som åpnet seg til å kunne få spilt noen kamper og delt av min kunnskap til mine lagkamerater i garderoben, forteller han videre.

Hør hele intervjuet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/320675466″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]