KRS247.no

Henter værvarsel...

Gleder seg til å møte gamle kjente

Det blir et litt spesielt møte for Andreas Hollingen når det er Molde som står på motsatt banehalvdel i dag. Han er fortsatt innleid fra romsdalsklubben og ser positivt på å vise frem hva han kan etter sju måneder på Sørlandet.

– Det blir veldig spennende og selvfølgelig ekstra for meg som er Moldegutt. De er jo i en veldig god form for tiden og har gjort det bra i Europa, så det blir veldig artig, sier Hollingen til KRS247.

Han tror at Start likevel skal ha en sjanse mot et lag som virker å være uovervinnelige med tanke på de siste fire seriekampene og ikke minst kampene mot Fenerbahçe, Ajax og Celtic i Europaligaen.

– De har jo hatt noen nedturer i Tippeligaen, og det viser seg at når de slipper seg litt ned så er det nok av lag som kan slå de, sier Andreas Hollingen som har foreløpig hatt to innhopp og to kamper fra Start siden han måtte gå ut med skade i ankelen etter Tromsø-kampen i juli. Han beskriver sitt comeback som veldig lovende med tanke på potensielt tre tøffe kamper.

– Jeg føler at formen min er der den skal være. Det tar jo litt tid å komme seg tilbake etter en skade, men nå føler jeg meg fin og det er kjekt at jeg kan få lov til å bidra, sier han.