KRS247.no

Henter værvarsel...

Gleder seg over 2. omgangen

Mark Dempsey har ledet sitt Start til sitt andre tap på rad i Eliteserien. Åråsen-forbannelsen varer iallfall ett år til etter at det ble 1-0-tap mot et hjemmelag som stod godt i forsvar, og som hadde nok av muligheter til å vinne med enda flere mål enn de gjorde.

– Jeg følte at vi var heldige som bare lå under med ett, vi startet ikke kampen på en god måte i det hele tatt i forhold til hva vi hadde snakket om. Vi visste at de kom til å gå ut i hundre og presse oss, noe vi klarte å stå av før vi ga bort et mål. Et skikkelig drittmål, men så klarte vi å rette opp litt inn mot pause.

Og i 2. omgang hadde vi virkelig muligheten til å score, da Kevin Kabran skjøt rett på keeperen der. Litt mer presis og ballen hadde gått forbi i hjørnet der. Og vi var ikke truet så veldig og hadde god kontroll bak etter pause, det gledet meg hva vi gjorde. Så det er noe vi tar med oss videre inn mot Vålerenga, forklarer Dempsey til KRS247.

Niklas Sandberg debuterte i sort og gult fra start, men ble byttet i pausen og treneren begrunner dette med at nykommeren fra Ull/Kisa har hatt en tøff uke.

– Det er en følelsesmessig reise for de nye, jeg følte det passet å bytte ham. De var litt for raske for ham til tider, men det går fint med han. Jeg har gode midtbanespillere så dersom en sliter, har jeg alltid en eller flere som kan komme inn som erstattere. Så jeg tok med TC (Tobias Christensen, red. anm.) som jeg føler gjorde en god innsats i 2. omgang, bidro med mye energi og entusiasme i spillet sitt så han ga oss litt mer, sier Mark Dempsey.