KRS247.no

Henter værvarsel...

Glad for tre poeng

Kjetil Rekdal fikk sin første seier som Start-trener og legger seg ikke mye opp i at det var nettopp mot Kristiansund den kom mot. Han fokuserer istedet på at det fortsatt er et stykke frem til der de bør være.

– Vi må opp i et antall poeng for å minst få kvalik. Vi har kommet nærmere det tallet med dagens tre poeng i dag. Jeg synes vi har god kontroll i 1. omgang og har mye ball og har initativet. Men vi ble litt for tynne foran mål. Vi scorer i en dårlig periode og da er det viktig å holde stand. Heldigvis har vi marginene med oss, sier Rekdal til KRS247.

Mot slutten av kampen ble Tobias Christensen og Mathias Bringaker byttet inn og de bidro til 2-0-målet som punkterte kampen.

– Det handler om å lese spillet. Det handler om å bruke rett spillere i rett posisjon til rett tid. Jeg sa til Tobias i går og sa at hvis vi ledet 1-0 og det er helt på slutten, så skulle han inn fordi han har den roen og kan løse opp med å holde på ballen og løse opp med gode pasninger. Og når det gjelder Mathias, så driver jeg og coacher han ganske hardt på bevegelser og hvor han skal jobbe som spiss da, så det var kjekt at han fikk belønning med et godt innhopp og en scoring. Det tok nok litt press bort fra skuldrene hans, men han er ikke gamle gutten heller, så det er bra med potensiale her. Og det er litt kult å trene gutter som har lyst til å bli bedre, forklarer Starts trener.

Hør enda mer her.