KRS247.no

Henter værvarsel...

Glad for å ha sikret kvalik

Det beste Start kunne håpe på var kvalifisering etter dagens kamp mot Molde. Det klarte de fordi Viking gjorde jobben mot Mjøndalen. Det er Starts trener veldig glad for.

– Vanligvis så pleier jo Tippeliga-lagene å deppe over at de må spille kvalik. Vi gleder oss istedet over det, sier Borgersen til KRS247.

Han opplevde et nervedrama av dimensjoner på sidelinjen og merket at det ble litt for spennende før pause.

– Da Mjøndalen scoret tidlig så satte det i gang grublerier hos oss og vi gikk veldig lenge på sidelinjen og lurte på hva vi kunne gjøre. Vi valgte å holde hodet kalt og bestemte oss for å gjøre en kollektiv endring i pausen, sier Starts trener som er mellomfornøyd med hvordan spillerne fulgte opp kampplanen.

– Det vi lyktes med i 1. omgang var å unngå at de skapte mye mot oss, men vi ble veldig statiske og det førte til at de kom til de to målsjansene de trengte for å score. I 2. omgang åpnet vi oss opp mer og fikk skapt mer trøkk fremover, sier Borgersen som ser frem til å møte Jerv i kvalifiseringen.

– Jeg har sagt det til alle at om vi møter Jerv, så blir det en gave til Sørlandsfotballen. Da må både folk herfra og fra Grimstad bare møte opp. Vi kjenner jo også både Glenn og Steinar godt siden de har vært i Start tidligere, sier Bård Borgersen.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/232162998″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]