KRS247.no

Henter værvarsel...

Gir Start honnør for godt spill

Branns assistenttrener Robert Hauge er fornøyd med at de tar med seg tre viktige poeng i medaljekampen tilbake til Bergen, men det startet ikke spesielt bra for de rød fra Vestlandet.

– Vi hadde en dårlig 1. omgang og gjør to gode bytter i pausen for å få til mer av det spillet som kjennetegner oss. Vi hadde ikke planlagt å ligge så dypt, så Start var gode på sin måte å spille på. Det var vi forberedt på, men de var gode på det, sier Hauge til KRS247.

Han tror spillerne tolket signalene som kom i pausen med byttene.

– Vi vinner 2-1 og det var det vi kom for og det var nok spillerne som til slutt sa at nok var nok, sier treneren som innrømmer at det var litt ekstra spennende på benken etter at de hadde gjort sitt tredje bytte.

For Daniel Braaten hadde pådratt seg et gult kort og var involvert i en hard duell som det luktet minst et gult kort til av.

– Vi registrerte det og var redd for at han kunne få røtt. Heldigvis gikk det bra. Og vi levde litt farlig på slutten og burde ha kunne punktert kampen mye tidligere i omgangen. Vi har klart å vippe slike kamper til vår favør tidligere og det er nok derfor vi ligger der vi ligger. Det var et høyt nivå på de målene vi fikk, sier Haugen.

Hva synes du om Start?
– Jeg synes det er positivt ut. De har mange gode fotballspillere og har et klart mønster i angrepsspillet sitt. Men det handler om å finne de som kan gjøre det det som må til for å avgjøre foran boksene, sier han.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/290702590″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]