Annonse

Gir seg som styreleder


Foto: Glenn Faannessen

Magne Kristiansen tar ikke gjenvalg som styreleder for IK Start og gir seg i mars etter å ha sittet i sjefsstolen i seks år.

– Dette har ikke vært noen enkel beslutning. Det er den totale arbeidsbelastningen som gjør at jeg trer til side, sier Kristiansen til klubbens nettside og han tror klubben har nådd et veiskille der de største utfordringene ligger fortiden til.

Kristiansen kom til klubben som styremedlem i juli 2009 og var med på å redde klubben fra konkurs den gang. Administrerende direktør Even Øgrey Brandsdal legger ikke skjul på at styreleder kommer til å bli savnet.

– Jeg har nå jobbet tett sammen med Magne [Kristiansen] i 2,5 år og jeg er i tvil om det er han eller kona mi jeg har snakket mest sammen med i den perioden. Han har vært limet i styret og stått for kontinuitet de siste årene, sier Brandsdal.

Men før styreleder tar sin hatt og forlater Sparebanken Sør Arena i mars, skal blant annet et budsjett for 2016 på plass.

– Det blir slett ingen nedtrapping, forsikrer Kristiansen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer