Annonse

Gir hele laget ansvaret for tabellplasseringen


Foto: Glenn Faannessen

Starts bakerste mann Håkon Opdal er langt fra fornøyd med at de fortsatt står uten seier etter ni seriekamper denne sesongen.

– Det er rett og  slett ikke godt nok. Vi må være realistiske og se hvor vi står og det er alle sitt ansvar selvfølgelig. Men samtidig så synes jeg at vi har fått trent godt og egentlig fått gjort de tingene vi skal, så har vi rett og slett ikke fått uttelling for det vi har gjort når det virkelig gjelder på kampdagen. Vi skal uansett fortsatt jobbe på, så tror jeg resultatene vil komme, sier Opdal til KRS247.

Han merker selvsagt også det tøffe kampprogrammet i mai, men ikke på samme måte som utespillerne.

– Det er kjekt å spille kamper, skjønt du blir jo ikke så sliten. Men du merker det som keeper også. Det tar på å spille kamper i 90 minutter, du skal være på hele tiden, så det blir en påkjenning både psykisk og fysisk, sier ostringen.

Hva tror du om Aalesund-kampen?
– Vi har forberedt oss godt og har sett hva Aalesund har gjort før og så har vi sett litt på det vi gjorde i forrige kamp hvor jeg synes vi gjorde mye bra. Bør prøve å bygge videre på det, sier Håkon Opdal.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer