Annonse

Går til Sandefjord


Arkivfoto: Helge Martin Markussen

Starts islandske keeper Ingvard Jónsson skal nå vokte buret til Sandefjord de neste tre sesongene.

Det er klart etter at klubbene er enige om en overgang for spilleren som ble utleid til Sandnes Ulf siste del av 2015-sesongen.

– Jeg og familien har hatt en fin tid til Kristiansand, sånn sett er det trist å reise nå. Men for meg er det viktig med mye spilletid for å ta nye steg som keeper, sier Ingvar Jónsson til klubbens nettsider.

Han trenger mye spilletid utover vinteren og våren for å ha gode sjanser om å vokse buret til det islandske landslaget som skal spille under sommerens fotball-EM i Frankrike.

– Vi har kommet til en god avtale med Sandefjord som gjør det mulig for oss å kunne innfri hans ønsker om å dra. Vi ønsker ham og Sandefjord lykke til i år, sier administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer