Annonse

Går til Jerv


Arkivfoto: Glenn Faannessen

I forbindelse med samarbeidsavtalen mellom Start og Jerv ble det forventet at spillere kom til å bytte klubb og den første som reiser til Grimstad, er Thomas Zernichow.

– Vi er godt fornøyd med å ha kommet til enighet med Thomas som gjør ham til Jervspiller, forteller Rune Jakobsen i Jerv til klubbens nettside.

Han har signert en toårskontrakt med klubben og har fått drakt nummer 8, som tidligere tilhørte Christopher «Doffen» MacConnacher.

– Zernichow er en spiller vi har fulgt en stund og som vi ser frem til å få inn på laget vårt, forteller hovedtrener Arne Sandstø om overgangen.

– Dette gleder jeg meg til og det er veldig spennende å komme til Jerv og har stor tro på at jeg kan ta nye steg her i klubben. Jeg kjenner godt rollen og systemet som Jerv spiller, og er veldig komfortabel i systemet, sier Thomas Zernichow.

Han kom til Start i forkant av 2017-sesongen og fikk spille ni seriekamper og to cupkamper.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer