KRS247.no

Henter værvarsel...

Går til dansk superliga

Starts stortalent Mathias Rasmussen er ferdig i Start og vil gå til FC Nordsjælland nå i sommer. Lyngdølen kom til Start i 2013 fra Lyngdal.

– Jeg har hatt det helt fantastisk i Start. Det har vært noen flotte år. Nå er jeg utrolig takknemlig for at dette har latt seg gjøre. Jeg gleder meg til å ta nye steg som fotballspiller. Samtidig er det tungt å forlate Start slik situasjonen er akkurat nå, sier Rasmussen til IK Starts nettside.

Han har allerede vært i Danmark og gjennomført den medisinske testen og det er bare de personlige betingelsene som gjenstår før 18-åringen forlater Sparebanken Sør Arena for denne gang.

–  I utgangspunktet ønsket vi selvsagt å ha med oss Mathias videre, men vi er i en krevende økonomiske sitiuasjon og fikk et tilbud vi ikke kunne si nei til. Det har vært en meget god prosess med Nordsjælland og vi er overbevist om at de kommer til å ta godt vare på Mathias, både som spiller og person.  Nå skal vi sette inn alt fokus på å forsterke stallen og jakter spillere som blir med oss inn i fremtiden, sier administerende direktør Even Øgrey Brandsdal til klubbens nettside.

Reaksjonene på sosiale medier etter overgangen ble kjent har ikke akkurat vært udelt positiv.