KRS247.no

Henter værvarsel...

Går fra Start til Jerv

Det har blitt stilt mye spørsmål til hvor Daniel Aase har blitt av i Start etter at han kom tilbake fra skade. Nå er det klart at Aase går til Jerv med et halvt år igjen av sin kontrakt med de gule og svarte.

Aase kom til Start på utlån fra Vindbjart sommeren 2015, og signerte kontrakt med klubben i januar 2016. Han fikk spille 20 kamper i Eliteserien for Start, samt så å si alle kampene for Start i OBOS-ligaen i fjor.

Den tidligere Vindbjart-spilleren blir klar for å ikle seg blått og gult 19. juli, som betyr at han er klar til å møte Viking på SR-Bank Arena den 22. juli.

– Vi får en spiller som kjenner vårt spillesystem (4-3-3) ekstremt godt og som er en spiller med x-faktor. Han er god på valg, god med ballen og som ofte er nest sist på scoringer, sier Arne Sandstø om klubbens nysignering til Jervs nettside.

– Jeg er takknemlig og stolt over å ha spilt i Start de siste årene. Nå ser jeg veldig frem til å spille for Jerv. Jeg følte meg sterkt ønsket av klubben, noe som var viktig for valget jeg tok, sier Daniel Aase til fkjerv.no.

– Daniel er en ekte Start-gutt, og han har vært en positiv bidragsyter både på og utenfor banen de siste tre årene. Han er en spiller som begeistrer publikum, men denne sesongen har han ikke vært like sentral. Skaden i oppkjøringen var uheldig for ham, og han har hatt tøff konkurranse om en plass på laget, og i troppen. Vi tror det er best for alle parter at han nå får fortsette karrieren i Jerv, der han trolig vil få en sentral rolle i laget, sier sportslig leder i Start, Tor-Kristian Karlsen til IK Starts nettside.

Han er den tredje spilleren som har gått fra Start til Jerv som følge av samarbeidsavtalen klubbene inngikk i vinter.

Daniel Aase har signert med Grimstad-klubben ut 2020-sesongen.