Annonse

Gammel spiss ny keepertrener i Start


Foto: Roy Emanuelsen, ikstart.no

Frode Birkeland er hentet inn som Erik Ruthford Pedersens erstatter og er klar på at det er hardt arbeid som gjelder skal Starts keepere bli enda bedre.

– Jeg er smånervøs og veldig spent. Det er store sko å fylle her. Han er en legende i keepertrenermiljøet, men jeg er klar til å ta fatt på utfordringen, sier Birkeland til klubbens nettside om sin forgjenger som var en del av Start i en mannsalder og vel så det.

Birkeland kommer fra OBOS-ligaklubben Levanger der han har vært en del av trenerapparatet, men han har vært keepertrener tidligere for Hønefoss og før det var han hovedtrener i Drøbak/Frogn.

Som spiller var han innom både Sogndal, Åsane Fotball, Eik-Tønsberg, Lyn, Lillestrøm, Ham-Kam og Kongsvinger før Birkeland la opp i 2005.

Ifølge sportslig leder i IK Start, Tor Kristian Karlsen, kommer Frode Birkelands hovedoppgave til å være å jobbe med Håkon Opdal, Benjamin Boujar og Mats Olsen, men at hans kompetanse også kommer til å bli brukt inn mot utviklingsavdelingen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer