KRS247.no

Henter værvarsel...

Frykter ikke Odd

En av de som absolutt kommer til å merke Odds sterkeste kort i angrep, er Jens Kristian Skogmo. Den tidligere Follo-spilleren spiller back og er godt forberedt på at han kommer til å få det travelt på jobb i dag.

– Ja, det er klart. Vi vet at det vil komme mange innlegg og vet at han [Occean] liker å løpe i bakrom, så da må vi som backer dekke opp og løpe inn i banen. Noen ganger må vi også klare å ta ham helt alene, sier Skogmo til KRS247.

Et viktig punkt som Steinar Pedersen har kommet med før kampen, er dette med å tørre å få til eget spill mot Odd. Det gjelder også definitivt en back som liker å vise frem offensive kvaliteter.

– Jeg har ikke kommet så mye med i det offensive som jeg selv ønsker, men jeg regner med at bedre relasjoner og flere kamper vil føre til at jeg vil finne den rette timingen, sier han som tror absolutt at tre poeng kan være innen rekkevidde.

– Vi kan slå hvem som helst i Tippeligaen når som helst, så drømmen om tre poeng er absolutt ikke fjern, sier Jens Kristian Skogmo.