Annonse

– Fryktelig dårlig kamp


Foto: Glenn Faannessen

Starts kaptein Simon Larsen synes de bare kan takke seg selv for at det ikke gikk veien mot Odd, men han gir også dommerne det glatte lag.

– Vi gjør mye rart både med og uten ball de første tjue minuttene. Vi hadde en dårlig inngang på kampen. Men det hadde nok vært enklere hadde vi vært 11, sier Larsen til KRS247.

Når han skal beskrive det som skjedde rundt Odds 16 meter ved 40 minutter så forteller kapteinen at han har sett sånne situasjoner flere ganger, men at han aldri har sett det bli rødt kort før. I tillegg så er han ikke overrasket over at holdingen av Damion Lowe ble vinket videre.

– Jeg synes dommerne generelt følger lite med på holding i feltet på dødballer, sier Simon Larsen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer