Annonse

– Frustrerende


Foto: Glenn Faannnessen

Steinar Pedersen er skuffet over at de ikke klarte å bikke kampen mot Ranheim i deres favør og synes de fremstod som puslete og veike i duellspillet i starten av kampen.

– Vi står liksom ikke opp i den fighten som vi visste ville komme. Det at Ranheim ville gå ut i hundre var ikke overraskende, sier Pedersen til KRS247 når han skal forklare hva som ikke fungerte.

I pausen ble Dennis Antwi byttet inn mens Abubakar Ibrahim gikk ut og den forandringer forklarer treneren på følgende måte.

– Vi ønsket å få strukket de og få brukt litt av bakromsstyrkene til Dennis [Antwi], men vi klarte ikke å være nok på farten i det spillet og ta de på overganger. Vi blir litt lave i perioder og får litt lang vei frem. Det fikk vi justert litt etter et kvarter. Vi har våre muligheter og våre overgangssjanser også klarer vi ikke å utnytte de vi har. Mens de scorer på slutten, sier Steinar Pedersen.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer