KRS247.no

Henter værvarsel...

– Frustrerende

Steinar Pedersen er skuffet over at de ikke klarte å bikke kampen mot Ranheim i deres favør og synes de fremstod som puslete og veike i duellspillet i starten av kampen.

– Vi står liksom ikke opp i den fighten som vi visste ville komme. Det at Ranheim ville gå ut i hundre var ikke overraskende, sier Pedersen til KRS247 når han skal forklare hva som ikke fungerte.

I pausen ble Dennis Antwi byttet inn mens Abubakar Ibrahim gikk ut og den forandringer forklarer treneren på følgende måte.

– Vi ønsket å få strukket de og få brukt litt av bakromsstyrkene til Dennis [Antwi], men vi klarte ikke å være nok på farten i det spillet og ta de på overganger. Vi blir litt lave i perioder og får litt lang vei frem. Det fikk vi justert litt etter et kvarter. Vi har våre muligheter og våre overgangssjanser også klarer vi ikke å utnytte de vi har. Mens de scorer på slutten, sier Steinar Pedersen.

Hør hele intervjuet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/323800436″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]