Annonse

– Frister å score mer


Foto: Lars Gunnar Bergstad

Starts kaptein fikk endelig vist frem noen offensive kvaliteter mot Stabæk sist med både målgivende pasning til Mads Stokkelien og han fikk selv scoret mål. Det frister definitivt til gjentakelse mot et Molde i flytsonen.

– Det er alltid gøy å score mål og alltid gøy å legge opp til mål, så ingenting hadde vært kjekkere enn å gjenta det igjen mot Molde. Det er det jeg prøver på, så får jeg til det igjen, så er det kjempebra, sier Rolf Daniel Vikstøl til KRS247.

Han tror det ikke blir en lett match mot laget som jakter på europacupspillplass til neste sesong.

– Det blir en tøff kamp mot et veldig bra fotballag som har gjort det bra etter at Solskjær kom tilbake. Men det er ikke umulig å slå Molde. Er vi på vårt beste og legger ned en skikkelig innsats og vilje til å vinne, så kan vi gi de en god kamp. Det blir gøy å få avgjort det i siste serierunde og sikre kvalik, sier Vikstøl.

Til tross for at defensive dødballer har vært et svakt punkt for Start hele sesongen, noe som også avgjorde kampen mot Stabæk. Er det likevel ikke det som har vært hovedfokuset på ukens treninger.

– Vi har ikke trent så mye på det denne uken, men vi hadde et stort fokus på det forrige uke. Men det er ikke godt nok av oss å slippe inn mål på dødballer, så vi må helt klart skjerpe oss på det feltet. Vi vet at Molde er gode på dødballer og hvis hver og en gjør sin jobb, så skal vi greie å stoppe de der, sier Rolf Daniel Vikstøl.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer