Henter værvarsel...

Fosser videre på trygg plass

Steinar Skeies Vindbjart sikret seg sin fjerde hjemmeseier på rad og denne gangen var det Odd 2 som fikk oppleve krydderfotball på sitt mest effektive.

Og hvem andre enn Øyvind Gausdal kom på scoringslisten under hjemmekampen i PostNord-ligaens avdeling 4.

Gausdal hadde sjansen allerede etter et drøyt kvarter da Christian Follerås serverte en fin ball til ham, men da ble det bare hjørnespark.

På et frispark rundt ti minutter senere gikk det bedre. Da ladet Follerås på nytt kanonen fra rundt 27 meters hold og Øyvind Gausdal steg til værs og fikk stanget venndølene i ledelsen. Hans tolvte mkål på like mange kamper.

Men til tross for målet, var 1. omgang ganske sjansefattig og mye av banespillet foregikk langs bakken.

Like etter pause ønsket Odd 2 straffespark da Haugen gikk i bakken innenfor 16-meteren etter å ha blitt taklet av Follerås, men istedet var det Vindbjart som kunne juble for å ha økt sin ledelse ved Øyvind Gausdal som iskaldt chippet ballen over telemarkingenes keeper.

Gausdal fikk sitt hat-trick etter 58 minutter etter et nydelig angrep av Vindbjart som startet med et innlegg fra Kim Kvaalen mot Preben Skeie. Han sentret uselvisk ballen videre til Gausdal som fikk det veldig enkelt med å sette ballen i mål til 3-0.

Utover omgangen kunne bortelaget komme mer med i kampen, men de var ikke farlige nok til å kunne true ledelsen og Vindbjart var nærmere 4-0 enn Odd 2 var 3-1. De kunne ha fått 4-0 helt på slutten, men ballen ble reddet på streken like før sluttsignalet gikk.

Med 3-0 mot Odd 2 klatrer Vindbjart opp til 5. plass på tabellen etter halvspilt sesong med 22 poeng og allerede søndag venter nok et 2-erlag på Moseidmoen, nemlig Strømsgodset 2, skal de grå klare fem hjemmeseire på rad?