KRS247.no

Henter værvarsel...

Fosser videre mot opprykk

Fløy har begynt å få en luke til lagene bak seg på tabellen etter at Pors Grenland ble slått på bortebane i ettermiddag.

Det var en jevn åpning mellom lagene og faktisk så tok det 30 minutter før kampens første scoring var et faktum.

Dardan Dreshaj var våkent fremme på et innlegg fra kanten. Ballen fikk en liten sprett før Dreshaj kunne stupe bortelaget i ledelsen.

Ni minutter senere kunne det fort stått 2-0 da Magnus Ask Mikkelsen fikk komme alene med Anders Klemensson, men Fløy-spilleren satte ballen like utenfor.

Etter hvilen var Pors mer med i spillet og hadde et skikkelig overtak. Fløy måtte stå imot mye press fra hjemmelaget, men etter 66 minutter kom utligningen. Pors fikk slått et innlegg fra siden mellom Samuel Dirscher og Fløy-forsvaret. Ballen nådde frem til Sebastian Fredriksen på bakerste som satte inn 1-1.

Snuoperasjonen til hjemmelaget kunne fort blitt et faktum seks minutter senere da Tobias Lauritsen skjøt like utenfor stolpen.

Og det som er typisk etter en slik situasjon, er at Fløy kunne istedet gå i ledelsen. Johan Kvame Naglestad fikk komme alene med keeper etter et flott innlegg fra Henrik Andersen og satte inn 2-1 til laget fra Flekkerøy.

Et skår i gleden for Mattias Andersson er at Henrik André Dahlum ble klippet ned fra rundt 20 meter av Vegard Wrålid og måtte etter hvert bli bært av banen.

Det var en sjanse til begge lag på overtid, og Magnus Hallandvik var nærmest med et skudd i stanga.

Fløy har nå sju poeng ned til Start 2 før de spiller hjemmekamp mot Halsen søndag.

14. Sandnes Ulf 2 9 1 3 5 -7 6

1. plass gir direkte opprykk, mens 11. til 14. plass rykker ned til 4. divisjon.