Annonse

Fortsatt Umbro for Start


Scantrade AS/Umbro og IK Start har signert en ny langsiktig samarbeidsavtale. Avtalen innebærer at Umbro skal levere alt av fotball- og supporter utstyr til klubben slik tilfellet også er i dag.

Scan Trade går inn på høyeste sponsornivå og vil bli meget synlig på de flater som Start kan tilby.

Eksisterende avtale løper ut i år og både Scantrade AS og Start har gått i forhandlinger med ønske om å lande en ny langsiktig avtale, skriver klubben i en pressemelding.

Administrerende direktør i IK Start, Even Øgrey Brandsdal, sier at Start er godt fornøyd med å forlenge avtalen med Scan Trade.

– Umbro holder til på Sørlandet. De har lager på Vennesla, og vi har erfart at de kan yte oss den beste servicen på leveranse av utstyr sier direktøren.

– I tillegg har avtalen en økonomisk oppside ved at vi tar større andel av verdikjeden. Det er et viktig punkt for å kunne utvikle Start til å bli en ledende klubb i Norge, sier Brandsdal videre.

Den nye avtalen gjelder fra 2015 og ut 2017.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar