KRS247.no

Henter værvarsel...

Fortsatt over streken tross tap

Start – Molde 1-3 (1-0): Start var best i én omgang mot formlaget Molde og klarte ikke å holde på ledelsen lenger enn ni minutter uti andre omgang. Deretter var det stort sett Molde hele omgangen. Men Adeleke Akinyemi fikk satt inn sitt første mål siden kampen mot Lillestrøm i september.

– Det er de første 15 minuttene av 2. omgang vi taper kampen, sier Kjetil Rekdal til KRS247. Han er fornøyd med det guttene leverte i 75 minutter mot bortelaget som Rekdal mener er for øyeblikket Norges beste lag.

For til tross for at storscorer Erling Braut Håland måtte gå av med skade tidlig i 1. omgang, hadde laget fra Rosenes by store muligheter til å kunne ta en tidlig ledelse på to feil som Rekdal så i forsvaret. Men en god Jonas Deumeland sørget for at det ikke ble noen baklengsmål før pause.

– Vi kunne fort ligget under mye mer før vi får 1-1-målet, forteller Ole Gunnar Solskjær etter kampen. Han var mildt sagt frustrert over det hans gutter viste før hvilen.

– Du kan ikke møte opp på bortebane uten å vinne én eneste duell. Men responsen etter pause var super, smiler Solskjær som gleder seg over at de bare ligger to poeng bak Brann på sølvplass. Han er lysten på å kunne ta en medalje av edlere metall enn bronse og satte pris på at de fikk prøvd seg på vinterføre på Sparebanken Sør Arena. Neste oppgjør for Molde er på Alfheim mot Tromsø.

For Start handler det bare om å sette en strek over Molde-kampen så fort som mulig og heller se fremover mot semifinalen på torsdag.

– Et av de største målene i år er å komme oss til en cupfinale, sier Henrik Robstad som mener de har alle muligheter til å slå Rosenborg, som har virket «shaky».

Etter semifinalen venter Sandefjord på bortebane i Eliteserien, et lag som har begynt å plukke poeng nå i sluttspurten, men den kampen må vinnes skal Start beholde sin trygge plass over streken.

– Vi har én mulighet til å ta de poengene vi trenger, sier Rekdal.

Hør mer her.