KRS247.no

Henter værvarsel...

Forstår dumpekandidat-stempelet

Administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal, skjønner at flere og flere fotballeksperter ser på Start som årets dumpekandidat i Tippeligaen. Han forholder seg likevel rolig til det.

– Det er ikke overraskende. Med tanke på hvordan vi avsluttet sesongen i fjor og de vi konkurrerer mot har hatt andre ting å fokusere på enn det vi har hatt. Det er likevel ikke sikkert at ekspertene tar rett, sier Brandsdal til KRs247.

– Hva skal vi forvente av Start i 2016?

– Det er litt uklart. Vi har fått på plass et trenerteam vi har virkelig stor tro på, og vi tror de er de rette til å utvikle de spillerne vi har i dag. Vi har forsterket oss med Skogmo og Hollingen. Noen har godt ut, og vi må se hvor vi ender opp.

Spillerlogistikken blir viktig, men direktøren er klar på at klubben setter tæring etter næring. Han oppfordrer nå at folk som sitter på gjerdet angående sesongkortkjøp til å kjøpe sesongkort.

– De to tingene henger tett sammen. Det er ikke lett for oss å kjøpe spillere når vi ikke vet hvor store inntekter vi får.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/240661708″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]