Annonse

Forrykende kamp i Haugesund


Foto: donn.no

Vard Haugesund hadde full kontroll i førti minutter, men så fikk Donn en straffe før pause og to kjappe mål i 2. omgang og kunne dra hjem med ett livsviktig poeng i bagasjen.

En skulle nesten tro at Donns bortekamp mot Vard Haugesund var likt regissert som Starts kamp i går. For det tok ikke mer enn seks minutter før første mål kom i kampen ved Roy Miljeteig hos hjemmelaget, og 25 minutter senere smalt det igjen bak Donns keeper.

Fem minutter før pause fikk Donn en gyllen mulighet til å komme tilbake i kampen.
Vard Haugesunds Thore Pedersen kastet seg inn i en takling i egen 16-meter etter en periode på 40 minutter hvor Donn hadde fått til lite og ingenting. Kampens dommer, Cosmin Dima, var sikker i sin sak og pekte på straffemerket uten store protester. Ditlef Ueland var sikker fra krittmerket og sørget for at det til pause bare stod 2-1 til Vard Haugesund.

Etter hvilen skulle man tro kampen var avgjort da tidligere Viking-spiller Andreas Ulland Andersen økte hjemmelagets ledelse til 3-1 etter 65 minutter, men to raske mål fra Christian Houge Mathisen og Arve Omdal førte til at det 18 minutter før slutt stod 3-3. Flere mål ble det ikke i kampen, men Donn måtte avslutte med ti mann etter at Jan Thomas Sandvik fikk sitt andre gule kort like før slutt etter å ha stoppet en overgang til Vard Haugesund på ulovlig vis.

Dermed er Donn oppe i ti poeng på ti spilte kamper på en tiende plass i 2. divisjon avdeling 3.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer