KRS247.no

Henter værvarsel...

Forrykende kamp i Haugesund

Vard Haugesund hadde full kontroll i førti minutter, men så fikk Donn en straffe før pause og to kjappe mål i 2. omgang og kunne dra hjem med ett livsviktig poeng i bagasjen.

En skulle nesten tro at Donns bortekamp mot Vard Haugesund var likt regissert som Starts kamp i går. For det tok ikke mer enn seks minutter før første mål kom i kampen ved Roy Miljeteig hos hjemmelaget, og 25 minutter senere smalt det igjen bak Donns keeper.

Fem minutter før pause fikk Donn en gyllen mulighet til å komme tilbake i kampen.
Vard Haugesunds Thore Pedersen kastet seg inn i en takling i egen 16-meter etter en periode på 40 minutter hvor Donn hadde fått til lite og ingenting. Kampens dommer, Cosmin Dima, var sikker i sin sak og pekte på straffemerket uten store protester. Ditlef Ueland var sikker fra krittmerket og sørget for at det til pause bare stod 2-1 til Vard Haugesund.

Etter hvilen skulle man tro kampen var avgjort da tidligere Viking-spiller Andreas Ulland Andersen økte hjemmelagets ledelse til 3-1 etter 65 minutter, men to raske mål fra Christian Houge Mathisen og Arve Omdal førte til at det 18 minutter før slutt stod 3-3. Flere mål ble det ikke i kampen, men Donn måtte avslutte med ti mann etter at Jan Thomas Sandvik fikk sitt andre gule kort like før slutt etter å ha stoppet en overgang til Vard Haugesund på ulovlig vis.

Dermed er Donn oppe i ti poeng på ti spilte kamper på en tiende plass i 2. divisjon avdeling 3.