Annonse

Fornøyd tross mager poengfangst


Foto: Henrik Gimle

Da Start-trener Bård Borgersen ble plassert ved roret i begynnelsen av september fikk han åtte kamper på å redde plassen i eliteserien. Han skulle i tillegg snu en dyster tapsrekke, med syv strake tap. Lagets fire første kamper med ny trener har resultert i to poeng og 2-8 i målforskjell. Poenghøsten til tross, Borgersen er likevel sånn rimelig fornøyd.

– Jeg synes vi har startet en veldig spennende prosess. Vi er i en god fremgang og har god utvikling i alle spillets faser, sier Borgersen til KRS247.

– Vi er selvsagt lei oss etter Rosenborg-kampen, for da hadde vi en realistisk tro på at vi kunne ryste dem. Vi var klar over at kampen kunne gå bra, og at det kunne gå dårlig. Det gikk jo dessverre dårlig, og vi tapte med sifre som vi ikke vil tape med. Likevel er vi sterke i troen på at vi er i god fremgang. Denne uka har vi jobba mye med det offensive og med konkurranseprinsipper, sier han.

– Hvordan synes du spillergruppa har tilpasset seg din fotballfilosofi?

– Ja, det kan du si. Det er jo ikke vært så lang tid til rådighet. Vi har klart å snu et skip, sånn jeg føler det. Vi har nå kommet i en positiv spiral, hvor langt vi kommer i den spiralen, vil vise seg.

– De fleste begynner jo på disse prosessene i januar, og kanskje en stund før det, men vi jobber med høyt trykk og refererer til at han fikk treneransvaret sent i sesongen.

– Hvordan forbereder Start seg til de kommende viktige kampene?

– Nå har vi en kampfri helg, men vi har valgt å ha en god treningsuke, og så blir det en rolig helg. På mandag samles vi igjen til trening.

På spørsmål om han nå rigger laget med mål om å være Start-trener også neste sesong, svarer Borgersen dette:

– Det eneste jeg har fokus på er å vinne neste match. Være «dønn» til stede her og nå. Det er det jeg har fokus på nå, avslutter Start-treneren.

Hør hele saken her:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer