KRS247.no

Alex De John startet mesteparten av sesongen på benken eller tribunen for Start, men har startet de siste par kampene. Akkurat det setter han pris på.

– Det føles bra å spille. Jeg har også fått skryt av Steinar [Pedersen] for spillet mitt og måten jeg har kjempet meg tilbake i lagoppstillingen. Det gir meg stor selvtillit i kampene og jeg er selv fornøyd med måten jeg selv har spilt også, sier De John til KRS247.

I det siste har han spilt rollen som høyreback, det er ikke akkurat favoritten. Men han har likevel klart seg bra.

– Jeg liker åpenbart best å spille midtstopper, men for meg er det viktigste å få spille, så det betyr egentlig ikke så mye for meg om det er på venstre side, høyre side eller i midten. For jeg vet at jeg kan spille godt i alle de posisjonene, så jeg trives med det, sier Alex De John.

Til tross for at Rosenborg mangler Pål-André Helland, har de likevel flere gode spillere i både Fredrik Midtsjø, Gudmundur Thórarinsson, Yann-Erik de Lanlay og ikke minst tidligere Start-spiller Matthías Vilhjálmsson og er foreløpig serieleder med bare ett tap så langt denne sesongen.

– Jeg fikk ikke spilt mot de i fjor, så jeg vet bare at det er et bra lag. Vi trenger absolutt poeng nå og Rosenborg kommer til å bli litt av en utfordring for oss.

Hva kan vi forvente av Alex De John de kommende kampene?
– Jeg skal definitivt yte hundre prosent defensivt, jeg skal være god med ballen og trø til i duellene. Jeg hater å tape og har et skikkelig konkurranseinnstinkt. Jeg trenger å vinne, det ligger i blodet, så jeg skal jobbe hardt for at vi skal få seier og håper virkelig det kan skje ganske snart.