KRS247.no

Henter værvarsel...

Fornøyd med spilletid

Alex De John startet mesteparten av sesongen på benken eller tribunen for Start, men har startet de siste par kampene. Akkurat det setter han pris på.

– Det føles bra å spille. Jeg har også fått skryt av Steinar [Pedersen] for spillet mitt og måten jeg har kjempet meg tilbake i lagoppstillingen. Det gir meg stor selvtillit i kampene og jeg er selv fornøyd med måten jeg selv har spilt også, sier De John til KRS247.

I det siste har han spilt rollen som høyreback, det er ikke akkurat favoritten. Men han har likevel klart seg bra.

– Jeg liker åpenbart best å spille midtstopper, men for meg er det viktigste å få spille, så det betyr egentlig ikke så mye for meg om det er på venstre side, høyre side eller i midten. For jeg vet at jeg kan spille godt i alle de posisjonene, så jeg trives med det, sier Alex De John.

Til tross for at Rosenborg mangler Pål-André Helland, har de likevel flere gode spillere i både Fredrik Midtsjø, Gudmundur Thórarinsson, Yann-Erik de Lanlay og ikke minst tidligere Start-spiller Matthías Vilhjálmsson og er foreløpig serieleder med bare ett tap så langt denne sesongen.

– Jeg fikk ikke spilt mot de i fjor, så jeg vet bare at det er et bra lag. Vi trenger absolutt poeng nå og Rosenborg kommer til å bli litt av en utfordring for oss.

Hva kan vi forvente av Alex De John de kommende kampene?
– Jeg skal definitivt yte hundre prosent defensivt, jeg skal være god med ballen og trø til i duellene. Jeg hater å tape og har et skikkelig konkurranseinnstinkt. Jeg trenger å vinne, det ligger i blodet, så jeg skal jobbe hardt for at vi skal få seier og håper virkelig det kan skje ganske snart.