KRS247.no

Henter værvarsel...

Fornøyd med prestasjonen

Vålerenga – Start: 2-0 (1-0): Til tross for tamt spill fremover og to grove feil bakover, mener Start-trener Steinar Pedersen at det likevel er mye positivt å ta med seg fra dagens kamp mot Vålerenga.

– Vi ser ut som et fotballag og får til gode overgangsmuligheter. Vi bruker ballen godt i laget. Så gambler vi litt bakover på slutten og får 0-2 i sekken, sier Pedersen til KRS247.

Han tror poengene vil komme for Start etter hvert.

– Det tar tid å bygge et lag og i den fasen vi er i nå, så er det viktig for oss å utnytte mulighetene vi får. Vålerenga er effektive og scorer på en av ikke så altfor mange sjanser, og vi har våre muligheter. Men effektivitet er en viktig del av fotballen, så vi må være mer kliniske, sier Start-treneren som ber kritikerne være mer tålmodige.

– Jeg tror dette laget vil ta steg etter hvert som de unge får mer erfaring, men de eldre og mer etablerte må steppe opp, sier Steinar Pedersen som måtte gjøre et bytte allerede i pausen.

– Espen Hoff har slitt litt med akilleshælen og måtte ut, mens Lars-Jørgen [Salvesen] løper og jobber hardt gjennom hele kampen og vi ønsket å få litt mer trøkk med Lasse. Det samme gjaldt også det siste byttet, forklarer Starts trener som også skryter av Eirik Wichne.

Han fikk beskjeden om at han skulle spille lovlig sent før kampstart.

– Jeg synes Eirik kommer inn med god fart i kroppen og leverer en god kamp. Det er også en god relasjon mellom ham og Henrik Robstad. Så dette er noe vi skal bygge videre på, sier Pedersen.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/260695054″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]