Annonse

Fornøyd med mål og nitti minutter


Foto: Glenn Faannessen

Erlend Segberg fikk spille 90 minutter for første gang i år og fikk kronet sin innsats med scoringen som førte til 2-1 i kampen mot Ullensaker/Kisa.

– Jeg merket at jeg ble litt sliten på slutten, men det var veldig gøy å få 90 minutter og en fantastisk kamp av hele laget, sier Segberg til KRS247.

Han fikk score et mål i fjor, og scoret sitt første nå på noe som mange vil si var ferdig scoret, men Segberg beskriver det likevel på denne måten.

– Dette er det fineste målet jeg har, sier midtbanespilleren.

– Hvordan var det der ute sånn spillemessig fra sentral midtbane mot et lag som har hatt en veldig bra start på sesongen?

– Jeg føler vi har god kontroll gjennom hele kampen. Det er nok den beste kampen der vi har fått til grunnspillet vårt og egentlig så føler jeg at vi spiller ut spissen og kommer rundt på nesten hvert angrep, sier Erlend Segberg og viser til at Ullensaker/Kisas ensomme spiss Andreas Aalbu var så å si usynlig gjennom hele kampen.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer