KRS247.no

Henter værvarsel...

Fornøyd med mål og nitti minutter

Erlend Segberg fikk spille 90 minutter for første gang i år og fikk kronet sin innsats med scoringen som førte til 2-1 i kampen mot Ullensaker/Kisa.

– Jeg merket at jeg ble litt sliten på slutten, men det var veldig gøy å få 90 minutter og en fantastisk kamp av hele laget, sier Segberg til KRS247.

Han fikk score et mål i fjor, og scoret sitt første nå på noe som mange vil si var ferdig scoret, men Segberg beskriver det likevel på denne måten.

– Dette er det fineste målet jeg har, sier midtbanespilleren.

– Hvordan var det der ute sånn spillemessig fra sentral midtbane mot et lag som har hatt en veldig bra start på sesongen?

– Jeg føler vi har god kontroll gjennom hele kampen. Det er nok den beste kampen der vi har fått til grunnspillet vårt og egentlig så føler jeg at vi spiller ut spissen og kommer rundt på nesten hvert angrep, sier Erlend Segberg og viser til at Ullensaker/Kisas ensomme spiss Andreas Aalbu var så å si usynlig gjennom hele kampen.

Hør hele intervjuet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/321443205″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]