Annonse

Fornøyd med ett poeng


Foto: Glenn Faannessen

Start-trener Steinar Pedersen er ikke fornøyd med prestasjonen i 2-2-kampen mot Fredrikstad og mener de burde ha vunnet. Han ser mye de må forbedre allerede inn mot neste kamp som er Kongsvinger borte neste søndag.

– Vi må tørre mer, ha mer tempo og variere spillet vårt mer. Vi må bli bedre på gjennombrudd sentralt, få bedre innleggskvalitet og vi vet at det kommer til å bli tøft.

Han er likevel fornøyd med spesielt høyresiden der debutant Tobias Christensen fikk 71 minutter sammen med Eirik Wichne, som ble kåret til «Dagens Starter» av publikummet på Sparebanken Sør Arena.

– Eirik vet vi er god og har hatt en fin vinter, også passer det fint med kombinasjon med Tobias. Han debuterer på dette nivået og leverer en bra forestilling. Det kan bli moro å se fremover. Så har vi Abu som er forhåpentligvis spilleklar til neste helg.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer