KRS247.no

Henter værvarsel...

Fornøyd med avansementet

Starts gatelag fikk revansje mot Tromsø som slo dem tidligere i vår og er samtidig videre til kvartfinale i den nasjonale gatelagsturneringen på Sparebanken Sør Arena som avsluttes i dag.

– Vi har gjort det vi skal gjøre, synes jeg. Med disse så går det litt i bølgedaler. Vi hadde to gode kamper i starten her mot Tromsø og mot Moss, så datt vi litt mot Vålerenga. Så gjorde vi egentlig en god kamp mot Strømsgodset, men de er et godt lag rett og slett, så vi er fornøyd med det vi har gjort foreløpig egentlig, sier prosjektleder og trener for Starts gatelag, Per-Erik Andersen til KRS247.

Start vant sin første kamp 6-1 mot Tromsø før Moss ble slått 2-0. De spilte 0-0 mot Vålerenga, men måtte se seg slått av Strømsgodset med 2-0. I dag venter første hinder på vei mot kvartfinalen, Stabæk.

– Hvor viktig er det å få på plass en slik turnering som dette?
– Det er ekstremt viktig. Her nede så ligger vi sånt til at vi ikke får spilt så mye kamper, på Østlandet spiller dem jo serie nesten hver uke. Vi begynte å trene for 2018 i desember, og det er jo dette som har vært målet i hele vinter egentlig, sier Andersen.

Start har deltatt med et gatelag i fem turneringer og neste anledning kommer i desember. Han har tro på at flere av dagens spillere blir med videre til den også.

– Nå har vi en veldig fin og stabil gruppe egentlig, vi har et treningsfremmøte på 12-13 spillere på hver eneste trening, så den gruppen som vi har her nå, den tror jeg vil være her i desember også, sier Andersen.

Starts gatelag har vært med i finalen før og mangler den store seieren, og treneren mener de godt kan gå hele veien i år.

– Det er mange lag som har blitt gode nå, vi har blitt bedre enn det vi var det året vi var i finalen helt klart, men vi må jo ha troa på at vi har muligheten fordi vi har en del gode fotballspillere. Det er jo små marginer som det er ellers i fotball også egentlig, men konkurransen er faktisk ganske stor nå, sier han.

Resultattavle etter tirsdagens kamper i norgescupen. Trykk på bildet for full størrelse.