Annonse

Forlenger med Start


Daniel Aase. | Arkivfoto: Glenn Th. Faannessen

Gode nyheter for Start. Daniel Aase forlenger sin tid i moderklubben med iallfall tre år.

Driblefanten kom på utlån fra Vindbjart i sommer og har nå signert en permanent avtale som sikrer en tid i gult og svart frem til 2018.

– Vi har aldri vært i tvil om at Daniel (Aase, red. anm.) kom til å bli en del av vår A-stall inn mot sesongen 2016. Han har et unikt spiller-repertoar som gir publikum valuta for pengene, sier administrerende direktør Even Øgrey Brandsdal til klubbens nettside.

– Etter en leieperiode er jeg utrolig stolt over ta jeg endelig er blitt en fullblods A-spiller for IK Start, sier Aase som har fått troen på at klubben kommer til å sette et enda større preg på norsk fotball etter årets sesong som ble kronet med fornyet Tippeligakontrakt.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer