KRS247.no

Henter værvarsel...

Forlater Start etter sesongen

Mons Ivar Mjelde og Start går hver til sitt etter sesongslutt. Mjelde informerte spillere og ansatte mandag morgen. Det er ikstart.no som melder dette i dag.

Start presenterte nye drakter for 2015 sesongen og spiller portretter. Hovedtrener i Start Mons Ivar Mjelde.

Hovedtrener i Start Mons Ivar Mjelde (Foto: Tor Erik Schrøder)

– Tiden har gått veldig fort siden jeg kom til Start i 2011. Noen av dere har vært her hele tiden, mange er nye. Det har vært noen utfordringer innimellom, men vi har stått sammen og løst disse. Klubben har tatt noen steg i forhold til å være en enhet – med en felles retning. For å unngå spekulasjoner så ønsker jeg å formidle at klubben og jeg er kommet til enighet om at fire og et halvt år er forholdsvis lenge som hovedtrener – og at vi derfor skiller lag etter sesongslutt. Det er ingen dramatikk i dette, sa Mons Ivar Mjelde i klubblokalene på Sparebanken Sør Arena.

Mons Ivar Mjelde kom til Start sommeren 2011. Bare Brede Skistad som trente Start i fem år fra 1990-1994 har sittet lengre sammenhengende ved treneroret i klubben.

Start presenterte nye drakter for 2015 sesongen og spiller portretter. Administrerende direktør Even Øgrey Brandsdal.

Administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal (Foto: Tor Erik Schrøder)

– Det står enorm respekt av den jobben som Mons Ivar har gjort for Start. Vi har hatt utfordrende tider i klubben, men Mons har hele tiden vært 100% dedikert og engasjert i forhold til å lede Starts A-lag. Som klubb har vi ikke akkurat vært kjent for å ha trenere i så lang tid. Denne gang har det vært annerledes. Noe av bakgrunnen for dette er at klubb og trener hele tiden har hatt en åpen og god dialog – og det har skjedd mye positivt i de årene som har gått. Nå skal vi fullføre 2015-sesongen med å fortsatt utvikle oss. Men takketalene får komme siden. Vi har et halvt år med knallhard jobbing foran oss, sier Starts administrerende direktør, Even Øgrey Brandsdal til ikstart.no.

For Starts del blir det nå satt i gang en grundig prosess som vil avgjøre hvem som er Starts hovedtrener i 2016.

– I løpet av sommeren starter vi dette arbeidet. Vi skal bruke tiden godt for å sikre oss en god løsning, lover Brandsdal.