Annonse

– For oss er det en liten syretest


Morten Halvorsen. | Foto: Glenn Th. Faannessen

Assistenttrener i Fløy, Morten Halvorsen, gleder seg til treningskampen mot Vindbjart. Han har gledet seg veldig over Fløys offensive spill, og trekker frem tidligere Vindbjartspillere som har gitt viktige løft for laget.

Etter å ha tapt 5-3 mot Pors tidligere i vinter, var det særlig det offensive spillet som var positivt, i følge Halvorsen.

– Det er veldig gøy nå at vi har fått inn Rasmus Repstad som spiss, som har vært i Vindbjart. Det samme har Joakim Eriksen, som er vår høyrekant i dag, vært. De har vært med på å gi oss en flyt i angrepsspillet, sier Halvorsen til KRS247.

Han tror Fløy blir et lag som biter fra seg angrepsmessig denne sesongen, men han understreker også at Fløy ikke spiller «krydderfotball», slik Vindbjart gjør det.

– Vi har en litt annen filosofi. Hva vi skal kalle vår fotball har vi ikke definert, men vi tar mye større hensyn til motstanderen enn det Vindbjart gjør.

Halvorsen tenker at trenere og klubber som ikke forholder seg til at det er et spill/motspill, og i denne sammenhengen motspillet, vil få seg noen smeller med mindre man er veldig suverene.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer