Annonse

– Føltes som jeg var i lufta hele tiden


Foto: Lars Gunnar Bergstad

I andre kamp på rad noterte Kristjan Flóki Finnbogason seg på scoringslisten for Start da han hadde inn 1-0 etter drøye tjue minutter og det var mange som mente at islendingen hang i lufta i minst et kvarter.

– Det var en veldig fin krosser av Eirik Wichne og jeg hadde plassert meg der jeg skulle, forteller Flóki til KRS247.

Men det var ikke lenge Start var i ledelsen, for bare snaue kvarteret senere vant bortelaget et hjørnespark som Håvard Storbæk bredsidet i lengste hjørnet.

– Vi mistet litt det momentumet vi hadde før i kampen da baklengsmålet kom. I 2. omgang gikk vi kanskje litt for mye i angrep og det utnyttet de, sier islendingen som scoret Starts eneste mål i kampen mot Sandefjord.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer