Annonse

– Følte jeg gjorde en god jobb


Foto: Glenn Faannessen

Gudmundur Kristjansson viste seg frem fra en helt annen side enn han gjorde mot slutten av fjorårets sesong i dagens kamp mot Lillestrøm. Det tror han skyldes blant annet sin nye posisjon på banen.

– Jeg har blitt mer bevisst på min rolle som defensiv midtbanespiller og følte jeg gjorde en god jobb, sier «Gummi» til KRS247.

Han er ikke helt fornøyd med at det bare ble ett poeng, men er godt fornøyd med å endelig komme i gang med sesongen.

– Jeg hadde en del gode involveringer, men så var det noe jeg ikke var helt fornøyd med. Vi har hatt mye fokus på det defensive for vi slapp jo inn veldige mange mål i fjor, og tidligere år også, sier Kristjansson som tror den defensive strukturen må være på plass for å slippe inn mange mål.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer