Annonse

Folk tror Start vinner stort


Arkivfoto: Ikstart.no

Twitter har spådd utfallet av dagens toppkamp mot Ullensaker/Kisa og det er en relativt udelt mening om at Start vinner med mange mål i sesongens tredje hjemmekamp.

Kenneth Mayer tror det blir Djomboshow på stadion med 4-0 og kommentaren om at ingen banker oss på Stadion.

Fædrelandsvennens kommentator Pål W. Jørgensen tror Start vinner med flere mål i dag, mens Even Heen tror det blir 4-2 med følgende målscorere og assister. To mål fra Dany N’Guessan, et mål fra Niels Vorthoren og et mål fra Daniel Aase på frispark. Heen tror også Aase og Eirik Wichne vil stå for to målgivende hver.

En av Radio Sørs sidekommentatorer og fotballeksperter, Kjetil Nordhus tror på 3-0-seier med scoringer av Espen Børufsen, Daniel Aase og nykommeren Nigel Reo-Coker.

Klokken 19:45 vet vi hvem som til slutt vinner.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer