KRS247.no

Henter værvarsel...

Nedrykket et faktum

Start fikk et ublidt møte med virkeligheten da de besøkte Viking stadion. Selv om hjemmelaget absolutt ikke var det beste laget på hjemmebane, var de likevel effektive og gode nok til å score de to målene de trengte til å sende heltene fra Sørlandet direkte ned i 1. divisjon.

Det var dessverre en tydelig forskjell på lagene, men det var Start som var nærmest å ta ledelsen tidlig i 1. omgang, men på en unødvendig dødball ble det et skudd fra André Danielsen mot mål via Tapio Heikkilä som satte Opdal utav spill til 1-0 etter 26 minutter.

Chidiebere Nwakali hadde to store muligheter til å sende Start i ledelsen, men på den første muligheten ble det upresist og den andre muligheten klarte han ikke å utnytte skikkelig da han kom fremover sammen med Lars-Jørgen Salvesen. Istedet for å sende ballen som pasning, gikk han for skudd direkte som gikk utenfor.

I 2. omgang virket det som Viking ville mer og på et frispark ble det veldig mye klabb og babb og Håkon Opdal feilberegnet på nytt. Til slutt var det Joackim Jørgensen som utnyttet situasjonen og økte ledelsen til siddisene.

Start hadde store muligheter til å kunne komme tilbake mot slutten, men forskjellen mellom lagene ble mer og mer synlig og det kunne virke som hjemmelaget bare ville sikre seieren.