KRS247.no

Henter værvarsel...

Tamt på Ullevaal!

Start beviste dessverre nok en gang hvorfor de ligger helt sist på tabellen i Tippeligaen. Vålerenga vinner 2-0 etter å ha sluppet Deshorn Brown litt for lett to ganger i kampen. Start på sin side, fikk ikke til noen ting offensivt.

Det tok bare seks minutter før hjemmelaget tok ledelsen. Markeringen sviktet og hele Starts forsvar, med Opdal inkludert klarte ikke å hindre Vålerengas jamaicanske spiss sette inn 1-0 i et åpent mål. Utover i omgang klarte Start å komme mer med, men gjennomgangsmelodien utover hele kampen ble at alle forsøk på angrep ble for lette å lese for hjemmelagets forsvar.

Det var utrolig nærme en utlikning like før pause, men utover i 2. omgang ble det flere muligheter for våre helter til å komme til angrep, men enten stod spillere i offside eller så var det en blåkledd spiller som fikk tak i ballen istedet.

Kampen ble punktert like før slutt da Vålerenga fikk til et skikkelig angrep igjen, og hvem andre Deshorn Brown kunne sikre hjemmelagets andre hjemmeseier på rad.

Slik fulgte vi kampen: